keyvisualHome
Fotoalbum
Indeling huis
Onze omgeving
Aankomst
Prijs & Service
Aanbiedingen/actueel
Routebeschrijving
Links
Contact
Beschikbaarheid

 

Het park "De Schelphoek" bestaat uit ongeveer 90 recreatiewoningen, die hoofdzakelijk door de eigenaars worden gebruikt om hun vakantie door te brengen.

Het ligt op ongeveer 4 minuten fietsen van het dorp Wolphaartsdijk en op 8 auto-minuten van Goes.

Naar het Veerse Meer is het maar 4 minuten lopen, waar u een grote ligweide met strand aantreft. Het zwemwater is d.m.v. drijvers gescheiden van het vaarwater. U kunt hier vanaf het strand naar het dichtstbijzijnde eiland waden.

 

Het Veerse Meer heeft geen getij en biedt een heerlijk recreatiegebied om te wandelen, te fietsen, te varen, te zonnebaden of te zwemmen. Aan de rand van dit gebied is restaurant "De Meerkoet" gevestigd (afhaal mogelijkheid voor frites, snacks en ijs).

Een klein eindje verder langs de Muidenweg is er een groot windsurfgebied, waar u met de auto bijna tot het water kunt rijden.

 

Bij de jachthaven van Wolphaartsdijk is een supermarkt welke 7 dagen per week geopend is, tevens zijn er hier verschillende restaurants gevestigd.

In Wolphaartsdijk kunt u fietsen huren, zodat u de omgeving per fiets kunt verkennen. Voor fiets-dagtochten biedt "De zak van Zuid-Beveland" u meer dan voldoende mogelijkheden.

 

Prachtige stranden kunt u vinden op Walcheren, Noord-Beveland, Schouwen-Duiveland of op Neeltje Jans nabij de Oosterscheldestormvloedkering.

 

Strand Walcheren

 

 

 

De gezellige stad Goes biedt vele mogelijkheden: een stadshart met vele leuke winkels, centraal ligt het Stadhuis en de Markt met rondom vele gezellige terrassen, een prachtige pittoreske stadshaven met vele monumentale huizen. Een rondwandeling o.l.v. een stadsgids behoort op dinsdag (marktdag) tot de mogelijkheden.

 

Stadshaven van Goes

 

 

De "Hollandse Hoeve" is een uitgestrekt gebied, net buiten het centrum met vele recreatiemogelijkheden zoals: een grote gratis speeltuin, kinderboerderij, overdekte binnenspeeltuin, midgetgolfbaan en sub-tropisch zwemparadijs.

Ook de steden Zierikzee, Veere, Middelburg en Vlissingen zijn allemaal snel en makkelijk te bereiken per auto.

Tevens is ook een bezoek aan België, b.v het mooie plaatsje Brugge, een aanrader. Dit is via de Westerscheldetunnel gemakkelijk te bereiken.

 

  

 

 

Top